Godtanna Løten Tannlegesenter

Tannbleking hos tannlegen

Et lysere, hvitere smil hos Godtanna Løten Tannlegesenter

Hos Godtanna Løten Tannlegesenter tilbyr vi en meget profesjonell tannblekingstjeneste som er skreddersydd for den enkelte og vil sikre sikker behandling og imponerende resultater. Tannbleking er en minimalt invasiv, sikker og givende estetisk løsning for mennesker som viser misfarging av tennene, eller de som ønsker et mer blendende smil.

Behandlingsoversikt

Tannbleking fungerer fordi emalje og dentin er porøse og halvgjennomtrengelige materialer, som en svamp, slik at peroksydgelen er i stand til å diffundere gjennom dem. Når blekegelen begynner å brytes ned, reagerer den med pigmentmolekyler i tannen, og endrer de optiske egenskapene til disse molekylene og skaper dermed oppfatningen av en hvitere tann.

Vi kan hjelpe deg med å bleke tennene på flere måter:

Vi vil veilede deg gjennom de nyeste prosedyrene innen tannbleking, diskutere dine preferanser, livsstilsfaktorer, timing og eventuelle tidligere erfaringer før vi anbefaler den skreddersydde planen for bleking.

1. Profesjonell tannrengjøring er ofte tilstrekkelig for å fjerne de fleste eksterne flekker. Dette er vanligvis det første trinnet i prosessen. Våre erfarne hygienikere vil sørge for at du får en behagelig, grundig rengjøringsøkt og vil anbefale et hjemmepleieregime slik at du kan få mest mulig ut av din tannbleking

2. Hjembleking av tenner. Ved å bruke spesialtilpassede blekebrett vil vi designe en protokoll for å bleke tennene hjemme i hjemmet ditt. Dette vil omfatte en rekke forskjellige styrkeblekende geler designet for å påføres i forskjellige lengder, noe som bidrar til å minimere følsomheten og maksimere resultatene. De fleste individer oppnår ønsket resultat innen 3-4 uker, og med bleking hjemme har du full kontroll over blekeprosessen

Hos Godtanna Løten Tannlegesenter bruker vi en todelt blekingsløsning som kombinerer et aktivt oksygenskum infundert med nano-Hydroyapatite som er i stand til å feste seg til tannoverflaten. Det aktive skumet reparerer emalje og gir 6% hydrogenperoksid til tennene.

Resultatene er et hvitere lysere smil og en sterkere, jevnere tannflate som er mindre sannsynlig å flekker i fremtiden. Konsentrert nano-hydroksyapatitt serum påføres deretter tennene som mineraliserer og reparerer tannoverflaten, og gir deg et sunt hvitt smil uten følsomhet eller skade på emaljen.

Selv pasienter som generelt lider av følsomme tenner, vil oppleve at følsomheten deres blir sterkt redusert etter behandling. Det er ingen helserisiko for pasienten, svekkelse eller annen skade på tannemaljen, med riktig overvåket profesjonell tannbleking.