Kosmetisk tannpleie

Usynlig regulering

Rett opp smilet ditt fra kun kr 1 333,-/måned, uten at noen legger merke til det!

  Med usynlig tannregulering kan du nyte livet som vanlig, mens de nærmest usynlige og avtagbare skinnene gir deg et rett og vakkert smil på en diskre og komfortabel måte.

Se hvordan resultatet blir før du bestemmer deg om du vil gå videre med behandlingen.

Om MyAligner Fremtidens tannregulering

MyAligner-behandlingen er en serie med avtagbare og nærmest usynlige skinner som gradvis flytter tennene dine i ønsket posisjon. Det betyr at du kan fortsette livet som vanlig mens du retter opp tennene dine! Så langt, har over 5 millioner mennesker rundt i verden forvandlet smilene sine med usynlig regulering. En typisk behandling varer ca. 4-12 mnd.

My Aligner krever færre runder med ulike skinner enn andre usynlige reguleringer, som f. eks. Invisalign. Behandlingen blir dermed mer økonomisk, samtidig som det gir ønsket resultat 2-3 måneder raskere.

Godtanna Løten Tannlegesenter vil utvikle en serie justeringer som er skreddersydd akkurat for deg. Vi bruker toppmoderne 3D datateknologi for å planlegge behandlingen. Fra disse digitale bildene lager 3D-skrivere en serie justeringer som er tilpasset slik at de bare passer til deg og ditt skiftende smil.

Hvert sett med skinner bæres mellom 1-2 uker, og du fjerner dem kun når du spiser, drikker, børster tennene eller bruker tanntråd. Du besøker oss hver sjette til åttende uke for å sjekke inn og sikre at retting prosessen skrider frem som den skal. I løpet av ukene og månedene, når de usynlige justeringene dine endres, vil tennene gradvis bevege seg og rette seg ut. MyAligner gir deg en helt ny måte å bruke regulering på for et ‘tydelig’ fantastisk smil!